ГоловнаЕкономікаДержава

Вищий спецсуд хоче в новий офіс тренажери та кімнату для релаксації

Суддів поселять у військовому містечку.

Вищий спецсуд хоче в новий офіс тренажери та кімнату для релаксації
Фото: rialemon.com.ua

Вищий спецсуд у цивільних і кримінальних справах озвучив вимоги стосовно до нового офісу, який облаштують на київській Лук'янівці на місці трьох споруд військового містечка.

Як повідомляють "Наші гроші", суд замовив у Науково-дослідного і проектного інституту містобудування розробку проектно-кошторисної документації на реконструкцію цих будівель під приміщення суду. Сума угоди - 8,72 млн грн.

Голова суду Леонід Фесенко отримає в новому офісі цілий блок на четвертому поверсі. У ньому будуть кабінет, приймальня, кімната відпочинку, санвузол, кімната охорони. Схожі блоки матимуть і його три заступники та керівники апарату. Звичайним суддям передбачено кабінети площею не менш ніж 14 кв. м.

У суді буде медпункт із трьох кімнат, зокрема одна для соціально-психологічної реабілітації, оформлена в ніжно-зеленому і ніжно-блакитному тонах. У підвалі або на одному з технічних поверхів розташується тренажерний зал.

Також передбачено зал для міжнародних зустрічей на 12-14 осіб із круглим столом, музей суду, саll-центр, їдальня з розбивкою на зони для суддів, керівництва та працівників апарату суду. Управління інформаційного забезпечення матиме власну фотостудію і друкарню.

Загальна площа будівель комплексу зараз становить 15 тис. кв. м, після реконструкції вона повинна побільшати майже до 30 тис. кв. м. Штатна чисельність працівників суду - 580 осіб, із них 120 суддів.

Нагадаємо, в березні для Вищого спецсуду орендували два автомобілі за 96 тис. грн на місяць.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram