ГоловнаЕкономікаБізнес

В Італії відродять виробника автомобілів Ermini

Першу машину під цією маркою зібрали 1946 року.

В Італії відродять виробника автомобілів Ermini
Ermini 686

Наприкінці наступного року в Італії відродять виробника спортивних автомобілів Ermini, що випустив свою останню модель 50 років тому. Першу машину під цією маркою було зібрано 1946 року.

Зараз триває розробка нового спорткара з позначкою 686. Це буде повнопривідний задньомоторний автомобіль, побудований з використанням трубчастого каркасу і, як очікується, вуглепластикових кузовних панелей. Модель також отримає спортивну підвіску і потужні гальмівні механізми. Даних про силову установку наразі немає, проте творці зазначають, що особливу увагу буде приділено економічності й екологічності.

Зовнішність Ermini 686 розробляє компанія у співпраці з італійцем Джуліо Каппелліні, що працює переважно над дизайном меблів і промисловим дизайном.

Раніше італійці планували відродити марку De Tomaso. Ініціатором перезапуску бренда став бізнесмен Жан Маріо Россіньоло, який в різний час очолював компанії Lancia, Telecom Italia і Zanussi. Ательє Pininfarina побудувало концепт першої моделі, почалася підготовка запуску серії. Але потім права на машину довелося продати, а контрольний пакет акцій марки перейшов до китайської компанії Hotyork. У липні цього року поліція затримала Россіньоло і звинуватила в нецільовому використанні 7,5 мільйона євро бюджетних коштів, виділених у рамках проекту відродження De Tomaso.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram