ГоловнаЕкономікаБізнес

Легендарний автовиробник узявся за виробництво торб

У компанії запевняють - продукція вирізняється високою водонепроникністю й еластичністю.

Легендарний автовиробник узявся за виробництво торб
Фото: http://www.gentlemansgadgets.com

Labmorghini спільно з італійською компанією O-Range представила колекцію торб під назвою Automobili Labmorghini.

Торік компанія Lamborghini презентувала колекцію торб із вуглецевого волокна мінімалістичного дизайну. Нова колекція, яка складається з похідного ранця, дорожньої торби, торби "листоноші" і двох чохлів для планшета і смартфона, виконана з декількох шарів неопрену - синтетичного каучуку, який вирізняється високою водонепроникністю й еластичністю.

Кожна сумка пройшла спеціальні випробування на міцність і довговічність у вельми екстремальних умовах. Ще однією відмінною рисою нової колекції є те, що окремі деталі торб виготовлено з високоякісної шкіри, яку використовують в інтер'єрі автомобілів марки Lamborghini.

Колекція Automobili Lamborghini представлена в декількох варіантах кольорів - синьому, чорному, сірому, червоному і зеленому. Замовити її можна на офіційному сайті компанії та в авторизованих точках продажів.

Нагадаємо, раніше італійський виробник елітних спорткарів, компанія Lamborghini вирішила порадувати шанувальників бренда випуском нового люксового смартфона Tonino Lamborghini TL700.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram