ГоловнаЕкономікаДержава

Губернатор Закарпаття відремонтує дороги в рідному селі

Із бюджету виділено 500 тис. гривень.

Губернатор Закарпаття відремонтує дороги в рідному селі
Фото: Макс Левин

Губернатор Закарпатської області Олександр Ледіда скерував у своє рідне село більшу частину бюджетних коштів, виділених на ремонт доріг.

Зокрема, гроші було скеровано на облаштування вулиць у селі Барвінок, звідки родом губернатор, і в прилеглих до нього селах Баранинці та Підгорб, повідомляє "Закарпаття online".

На капітальний ремонт вулиці Тихої в селі Барвінок було виділено 275,245 тисяч гривень, для вулиці Польової - 50 тисяч. Поточний ремонт вулиці Високої обійшовся в 40,117 тис. грн. На благоустрій вулиці Гагаріна витратили ще 58,803 тисячі. Капремонт вулиці Підвиноградної в с. Підгорб "з'їв" рівно 100 тисяч.

Таким чином, на облаштування "близьких" до губернатора доріг пішло 524,165 тис. гривень. Водночас на ремонт вулиці Дружби в Минаї було виділено 20 тисяч, на вулицю Волошина в тому ж селі - 100 тисяч. При цьому віддалені села грошей не отримали зовсім.

Нагадаємо, раніше Ледіда заявляв, що кошти на ремонт доріг буде "розподілено пропорційно між Ужгородом, Мукачево, районами, сільськими та селищними радами".

Раніше повідомляли, що житомирському губернатору виділили 200 тис. для роздачі виборцям.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram