ГоловнаЕкономікаДержава

Азаров озвучив вартість будівництва спортцентрів у всіх областях

Цільова програма розрахована на 4 роки.

Азаров озвучив вартість будівництва спортцентрів у всіх областях
Фото: newzz.in.ua

Загальнонаціональна програма будівництва цільових спортивних центрів розрахована на 4 роки, і загальна її вартість становитиме близько 16 млрд грн.

Про це на своїй сторінці у Facebook заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров, відповідаючи на запитання користувачів.

"Ця програма розрахована на чотири роки, і загальну її вартість оцінюють приблизно в 16 млрд грн. Тепер поміркуймо, наскільки це реально. На рік потрібно приблизно 4 млрд. Це, звичайно, дуже великі гроші. Але, загалом, їх можна передбачити.

Зараз завдання стоїть, щоб максимально здешевити реалізацію цієї програми, зберігши при цьому якість. Частково кошти на реалізацію можна знайти в інвесторів і в бізнесу, частково можна знайти і в місцевому бюджеті, і в державному бюджеті. За такого підходу ця програма абсолютно реальна", - заявив Азаров.

Як повідомляли раніше, Азаров під час засідання Кабінету Міністрів 1 серпня 2012 року дав доручення Міністерству освіти і науки, молоді та спорту спільно з Міністерством фінансів та іншими міністерствами і відомствами створити і профінансувати загальнонаціональну програму будівництва цільових спортивних центрів.

Нагадаємо,  Микола Азаров наказав звільняти чиновників, які не розвивають спорту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram