ГоловнаЕкономікаБізнес

Ветеринари МС почали перевірку українських підприємств

Підсумки аудиту стануть відомі 20 липня.

Ветеринари МС почали перевірку українських підприємств
Фото: Макс Левин

Фахівці ветмедицини з країн Митного союзу розпочали перевірки українських агропідприємств та відділень Держветслужби України в регіонах.

Як повідомляє прес-служба Мінагрополітики, вчора в Києві відбулася зустріч голови Держветфітослужби Володимира Горжеєва з інспекторами, а також відвідування випробувального центру Державного науково-дослідного інституту лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи.

Сьогодні фахівці ветеринарної медицини країн Митного союзу відвідали ТОВ "Білоцерківський молочний комбінат", після чого одна група інспекторів вирушила в Херсонську область, друга - в Донецьку, третя - в Житомирську, четверта - в Одеську.

У планах аудиторів - відвідати ще 10 областей, а також АР Крим. Передбачається, що ветспеціалісти Митного союзу проінспектують 29 українських підприємств. Підбиття підсумків аудиту відбудеться 20 липня в Києві.

Нагадаємо, що в квітні Россільгоспнагляд заявив, що українська Держветфітослужба попросила ветслужби країн Митного союзу перевірити українські підприємтсва, які зацікавлені в імпорті продукції тваринного походження.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram