ГоловнаЕкономікаБізнес

У McDonald`s в Україні з'явиться серйозний конкурент

В Україну виходить третя за величиною мережа швидкого харчування у світі.

У McDonald`s в Україні з'явиться серйозний конкурент

Одна з найбільших мереж ресторанів швидкого харчування Kentucky Fried Chicken (KFC) працює над юридичним оформленням виходу в Україну, пише "Коммерсант-Украина".

"Зараз ми набираємо команду, розробляємо стратегію і реєструємо компанію. До кінця серпня повинні бути конкретні плани з кількості закладів та їх розташування", - розповів Віктор Фролов, який повинен очолити офіс компанії і який раніше відповідав за відкриття нових ресторанів "Макдональдз Україна".

Експерти називають основним конкурентом KFC в Україні для McDonald`s. Інші великі іноземні мережі, такі як Subway, Starbucks, Burger King, Dunkin Donuts і Vogue-cafe, не поспішають виходити на український ринок через високі ставки оренди і низьку прибутковість. Локальним мережам, таким як McFoxy або "Крила", не вистачає фінансової підтримки.

KFC - третя в світі мережа ресторанів швидкого харчування після Subway (більше за 35 тис. закладів) і McDonald `s (близько 34 тис.). Об'єднує більше ніж 25 тис. ресторанів. В меню KFC переважно страви з курячого м'яса. Середній чек в Україні, за даними KFC, становитиме 50 грн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram