ГоловнаЕкономікаБізнес

Toyota Highlander - комфортний повнопривідний кросовер

Ергономічний інтер'єр автомобіля продумано до найменших деталей

Toyota Highlander - комфортний повнопривідний кросовер
Фото: www.toyota.ua

Повнопривідний кросовер Toyota Highlander - ідеальний автомобіль і для міста, і для далеких подорожей разом зі сім'єю. Просторий кузов дозволяє повноцінно розміститися водієві та пасажирам, а також узяти зі собою весь необхідний багаж. Цей універсальний кросовер поєднує в собі потужність справжнього позашляховика і комфорт седана бізнес-класу.

Автомобіль Toyota Highlander другого покоління, вперше офіційно представлений на українському ринку восени 2010 року, ідеально поєднує в собі потужність і ефективність. Його двигун оснащений системою Dual VVT-i, яка дуже точно регулює момент і ступінь відкриття впускних і випускних клапанів, максимально збільшуючи потужність і зменшуючи витрату пального, що у змішаному циклі становить 9,9 л/100 км.

Завдяки вдосконаленій системі курсової стійкості (VSC), антипробуксувальній системі (TRC), ABS і підсилювачу екстреного гальмування водій і пасажири Highlander можуть насолоджуватися кожною поїздкою. Безпеку гарантують 9 подушок безпеки в 5-місній версії Highlander, а 7-місна версія цього автомобіля оснащена 11 подушками безпеки, включно із захисними шторками третього ряду сидінь.

Ергономічний інтер'єр Toyota Highlander продумано до найменших деталей. Розташування кнопок і перемикачів виконано спеціально для легкого і зручного користування цими органами управління. Особливої уваги варта інтелектуальна система Smart Entry & Start ** із доступом до автомобіля без ключа і кнопкою запуску двигуна. Камера заднього огляду в стандартній комплектації полегшить водієві паркування чи виїзд із запрудженої стоянки, передаючи зображення простору позаду автомобіля на мультиінформаційний дисплей на панелі приладів. А тризонний клімат-контроль у 7-місній версії дозволяє встановити незалежний температурний режим для пасажирів другого і третього ряду сидінь.

Фото: www.toyota.ua

У Toyota Highlander також пропонується унікальна система трансформації другого ряду сидінь: середні сидіння легко складаються в нішу між передніми сидіннями - і, таким чином, пасажири другого ряду можуть комфортно насолоджуватися просторими сидіннями з боковими підлокітниками і підставкою для напоїв між ними. В семимісній версії третій ряд сидінь складається в пропорції 50/50, утворюючи пласку підлогу, що дуже зручно для перевезення багажу.

Кросовер Toyota Highlander можна придбати в салонах офіційних дилерів із бензиновим 3,5-літровим шестициліндровим V-подібним двигуном потужністю 273 к.с. і 5-ступеневою автоматичною коробкою передач у 5-місній або 7-місній версії. В Україні Highlander представлено в 3-х комплектаціях на вибір за ціною від 49 950 дол. США *.

З приводу придбання автомобіля Toyota Highlander звертайтеся до найближчого офіційного дилера Toyota в Україні.

*Ціни вказано в доларах США (оплата - у гривнях за курсом НБУ + 1 % на день оплати) на автомобілі 2012 року випуску і не включають вартості фарби "металік".

**Залежно від комплектації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram