ГоловнаЕкономікаБізнес

Оновлений Toyota Avensis уже в Україні

Зовнішнє оформлення автомобіля стало динамічнішим і сміливішим.

Оновлений Toyota Avensis уже в Україні
Фото: www.toyota.ua

В офіційній дилерській мережі ПІІ "Тойота-Україна" можна придбати оновлений Toyota Avensis, який представлено в Україні двома типами кузова: седан і універсал. Оновлений Avensis відрізняється динамічнішим і елегантнішим зовнішнім оформленням, поліпшеною якістю оздоблення інтер'єру салону, підвищеним рівнем комфорту, поліпшеною динамікою їзди, покращеною звукоізоляцією, а також набором нових опцій, таких як: світлодіодні денні ходові вогні, комбінована оббивка зі шкіри й алькантари, нова мультимедійна система Toyota Touch із сенсорним екраном *.

Автомобіль можна придбати в одному з трьох варіантів виконання на вибір за ціною від 27 950 дол. США **.

Зовнішнє оформлення Avensis стало динамічнішим і сміливішим. Такого ефекту вдалося досягти завдяки зміні пропорцій верхньої та нижньої решіток радіатора, з акцентом на збільшення нижньої, що надало автомобілю агресивнішого зовнішнього вигляду. Вузькі, виразніші фари автомобіля підкреслюють новий елегантний дизайн. Додатковий акцент у стильному оформленні автомобіля створює нова хромована накладка на кришці багажника. Окрім того, до автомобіля додано нову опцію - світлодіодні денні ходові вогні в комбінації з ксеноновими фарами комбінованого ближнього і дальнього світла з адаптивною системою регулювання (AFS), оновлено дизайн передніх фар і протитуманних фар.

В Україні оновлений Avensis можна придбати з бензиновими двигунами об'ємом 1,8 л і 2,0 л у трьох варіантах виконання на вибір: Sol, Sol + і Elegant. У комплектації Sol + автомобіль представлено з новими стильними, сучасними легкосплавними дисками. З-поміж змін у конструкції оновленого Toyota Avensis слід акцентувати на збільшенні жорсткості кузова, поліпшенні аеродинамічних характеристик, покращенні шумо- та віброізоляції, більш комфортних передніх сидіннях, а також на покращених характеристиках системи кермового управління з електропідсилювачем (EPS). Окрім того, змінено підсвічування панелі приладів, що зробило її легшою для читання водієм. Приємним сюрпризом для покупця стане нова, більш зручна конструкція ключа до автомобіля. В оновленому Avensis також представлено нову мультимедійну систему із сенсорним екраном з діагоналлю 15,5 см (6,1 дюйма) - Toyota Touch із камерою заднього огляду *. Разом усі ці зміни забезпечують поліпшену маневреність і керованість автомобіля і дарують ще більше комфорту його власникові та пасажирам.

До наявної гами кольорів кузова Toyota Avensis додано новий - звичайний червоний замінено на глибокий бордовий.

Фото: www.toyota.ua

З приводу придбання автомобілів Toyota звертайтеся в будь-який із 33 офіційних дилерських центрів ПІІ "Тойота-Україна" і відчуєте на собі переваги купівлі автомобіля в офіційного дилера, а саме: автомобіль японської якості, гарантія 3 роки (або 100 тис. км пробігу), програма допомоги в дорозі Toyota Assistance.

* Залежно від комплектації.

** Ціни вказано в доларах США (оплата в гривнях за курсом НБУ + 1 % на день оплати) на автомобілі 2012 року випуску і не містять вартості фарби "металік". Доплата за колір "металік" - 370 доларів США.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram