ГоловнаЕкономікаБізнес
Спецтема
Евро 2012

Британський посол дві години не міг вилетіти на матч збірної

Компанія "АероСвіт" затримала рейс до Донецька.

Британський посол дві години не міг вилетіти на матч збірної

Посол Великобританії Лі Тернер дві години не міг вилетіти на матч своєї збірної в Донецьк через затримку рейсів компанії "АероСвіт".

Як повідомили в прес-службі посольства, Тернер разом з усіма дві години очікував вильоту до Донецька.

"Затримки рейсів не пов'язані з діяльністю служб аеропорту. Питання відхилення від розкладу у відправленні рейсів цієї авіакомпанії перебувають винятково в її компетенції", - сказали в прес-службі "Борисполя".

"Зокрема, очікуються із запізненням відправки повітряних суден в Афіни, Копенгаген, Донецьк, Бангкок, Кишинів, Вільнюс і Одесу, а також приліт із Караганди, Москви, Торонто, Копенгагена та Варшави", - повідомили в аеропорту. При цьому в "Борисполі" запевнили, то він працює сьогодні в штатному режимі.

У компанії "АероСвіт" повідомили, що затримуються близько 30 авіарейсів - 10 рейсів на приліт і близько 20 на виліт. Зокрема, переноситься виліт чотирьох рейсів до Донецька, де сьогодні ввечері відбудеться матч Євро-2012. Проблема пов'язана з технічним труднощами авіаперевізника.

У четвер-п'ятницю також були затримки кількох рейсів "АероСвіту" на 4-5 годин.

Для зручності пасажирів аеропорт "Бориспіль" організував гарячу лінію: (044) 393 43 71. За цим телефоном можна дізнатися точно, на скільки затримують той чи інший рейс.

Як повідомляє представник авіакомпанії "АероСвіт", причиною затримок є пізнє прибуття повітряного судна. Відповідно, всі рейси зміщуються у графіку.

Нагадаємо, 2 червня через скасування рейсу "АероСвіту" зі Стокгольма до Києва не змогли вилетіти 24 громадяни України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram