ГоловнаЕкономікаДержава

На кордоні з Польщею ввели режим Євро-2012

Автомобілі на пунктах пропуску перевіряють в одному місці.

На кордоні з Польщею ввели режим Євро-2012
Фото: Макс Левин

Митні та прикордонні служби Польщі та України з ранку вівторка почали здійснювати контроль на автомобільних пунктах пропуску через кордон у рамках проведення Євро-2012.

Як повідомили в прес-службі Львівської митниці, контроль здійснюють на базі існуючої інфраструктури пунктів пропуску (на території Польщі).

Автомобілі перевіряють безперервно на всіх смугах легкового руху в одному місці. Мета такого способу контролю - підвищення рівня виконання службових обов'язків працівниками всіх служб, максимальне скорочення часу та спрощення формальностей.

У межах Львівської області є чотири пункти пропуску: "Рава-Руська - Гребенне", "Краковець - Корчова", "Шегині - Медика" та "Угринів - Долгобичів".

Як зазначають на митниці, спільний контроль здійснюватимуть до 4 липня 2012 року.

Окрім цього, митники зазначають, що напередодні було проведено тренінги з такого виду контролю. Під час їх проведення працівники знайомилися з місцем оформлення, інфраструктурою пунктів пропуску, технічними й іншими засобами. Після проведення попередніх навчань час контрольних процедур значно скоротився.

Нагадаємо, наприкінці травня повідомляли, що митники України домовилися з колегами з Росії, Білорусі, Молдови та Польщі про співпрацю в митному оформленні під час Євро-2012.

Чемпіонат Європи з футболу пройде з 8 червня по 1 липня 2012 року у восьми містах України та Польщі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram