ГоловнаЕкономікаФінанси

Азаров призначив відповідальних за виплату вкладів Ощадбанку СРСР

Прем'єр зажадав не допустити черг і хамства.

Азаров призначив відповідальних за виплату вкладів Ощадбанку СРСР

Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив міністру фінансів Юрієві Колобову і голові Ощадбанку Сергієві Подрезову особисто проконтролювати виплату вкладів колишнього Ощадбанку СРСР.

Про це він завив на засіданні Кабінету Міністрів України, нагадавши, що виплату компенсацій розпочинають завтра, 1 червня.

"Це масштабна соціальна дія з відновлення справедливості. І водночас складна, трудомістка банківська робота. Звертаю увагу міністра фінансів і керівництва Ощадбанку, що буквально в кожному відділенні банку ця робота повинна бути організована максимально комфортно для вкладників, велика частина яких - літні люди. Ніяких черг, ніякої байдужості персоналу, максимальна допомога людям, максимальна ввічливість - ось ваше завдання. І особиста відповідальність за організацію", - сказав Азаров.

Нагадаємо, 7 березня Президент Віктор Янукович заявив, що з 1 червня і до кінця 2012 року повинна бути проведена часткова компенсація за вкладами Ощадбанку СРСР. Очікується, що 6 млн громадян отримають по 1 тис. гривень компенсації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram