ГоловнаЕкономікаБізнес

Автомобілі Hyundai подорожчають

Південнокорейський виробник вирішив підвищувати якість авто.

Автомобілі Hyundai подорожчають

Південнокорейська Hyundai Motor Company змінила стратегію розвитку, тому що вирішила зосередитися на підвищенні якості автомобілів, внаслідок чого вони подорожчають, пише "Коммерсант-Украина".

"Найближчі кілька років ми не будемо збільшувати обсяг виробництва, а збережемо його на поточному рівні. Водночас компанія зосередиться на інвестиціях у підвищення якості та поліпшення дизайну автомобілів", - заявив учора журналістам комерційний директор "Hyundai Motor Україна" Геннадій Четверухін.

За його словами, частка Hyundai на українському ринку в результаті може навіть знизитися з нинішніх 10,3% до 8-10%.

Зміниться і позиціонування Hyundai - зараз марка сприймається як представник бюджетного сегменту, а в майбутньому позиціонуватиметься як престижний автомобіль.

"Вартість автомобіля зросте. Однак він буде оснащений новітніми технологіями і додатковим устаткуванням", - розповів Четверухін. Наскільки подорожчає продукція, в Hyundai не говорять.

Нагадаємо, зараз автомобілі Hyundai є найпопулярнішими в Україні. За даними асоціації автовиробників України "Укравтопром", в квітні в країні було продано близько 2,3 тис. автомобілів цієї марки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram