ГоловнаЕкономікаДержава

Cadogan Petroleum потроїть видобуток вуглеводнів в Україні

Інвестиції становитимуть сотні мільйонів доларів.

Cadogan Petroleum потроїть видобуток вуглеводнів в Україні

Компанія Cadogan Petroleum PLC має намір збільшити власний видобуток вуглеводнів в Україні до 3 тис. барелів у нафтовому еквіваленті на добу до кінця 2012 року і вийти на видобуток близько 10 тис. барелів на добу 2015-го.

Про це заявив глава компанії Бертран де Пальєр, пише видання "Коментарі".

"Ми видобуваємо трохи менш ніж тисячу барелів на день. Річ у тім, що спочатку потрібно було вкласти чималі кошти, зосередитися на розвідці і тільки потім нарощувати видобуток. Тепер плануємо до кінця цього року досягти рівня 3 тис. барелів на день і за три роки вийти на показник 10 тис. барелів. Ми вже розробили таку програму і впевнені, що зможемо здійснити її найближчим часом", - повідомив де Пальєр.

За його словами, Cadogan Petroleum PLC інвестувала близько $ 500 млн на розвідку та видобуток вуглеводнів в Україні та має намір вкласти ще сотні мільйонів у видобуток природного газу в країні після 2012 року.

Cadogan Petroleum PLC - британська компанія, що займається видобутком нафти та газу в Україні. Володіє 8 ліцензіями. Акції Cadogan Petroleum котируються на Лондонській фондовій біржі.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Микола Азаров закликав забезпечити заміну газу альтернативними видами енергії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram