ГоловнаЕкономікаДержава

До соратника Литвина наскочили з обшуком

В "Укрпатент" увірвалися люди в масках.

До соратника Литвина наскочили з обшуком
архивное фото
Фото: most-harkov.info

У будівлі Державного підприємства "Український інститут промислової власності" ("Укрпатент") відбувається обшук.

Як повідомив "Комментарии" співробітник "Укрпатенту", у будівлю без жодних пояснень увірвалися люди і почали здійснювати обшук.

Довідка "Комментариев": директором "Укрпатенту" зараз є Юрій Петров, якого пов'язують зі спікером ВР Володимиром Литвином.

Нагадаємо, в січні цього року трудовий колектив "Укрпатенту" звернувся з відкритим листом до Президента України, голови Верховної Ради і прем'єр-міністра, де зазначив, що готовий розпочати безстроковий страйк у рамках чинного законодавства. Основна причина передстрайкової ситуації в тому, що державна система правової охорони інтелектуальної власності опинилася під загрозою знищення.

Трудовий колектив також висловив невдоволення незаконним звільненням директора "Укрпатенту" Алли Жарінової та всіх її заступників, а також кількох фахівців, які намагалися висловлювати своє обурення з приводу планомірного знищення "Укрпатенту". Крім того, колектив одностайно висловив недовіру керівникові Держслужби інтелектуальної власності Миколі Паладію, його заступникам і на той час т.в.о. директора Юрієві Петрову, а також висунув вимоги скасувати накази про незаконні звільнення працівників "Укрпатенту".

Нагадаємо також, учора стало відомо про арешт рахунків компанії ще одного соратника Володимира Литвина - Ігоря Єремеєва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram