ГоловнаЕкономікаБізнес

Васадзе переманив співробітника Mercedes-Benz

Йому довірили розвиток нових автомобільних проектів.

Васадзе переманив співробітника Mercedes-Benz
Фото: ukranews.com

Українська автомобільна корпорація ("УкрАвто"), почесним президентом якої є нардеп від ПР Таріел Васадзе, призначила заступником голови правління з розвитку нових автомобільних проектів Херіберта Мюллера.

"На посаду заступника голови правління корпорації "УкрАвто" з розвитку нових автомобільних проектів призначено Херіберта Мюллера, який до цього обіймав посаду голови правління дистриб'юторської компанії "Автокапітал" - генерального представництва бренду Mercedes-Benz в Україні. Тепер до його компетенції належатимуть питання визначення напрямів автомобільної діяльності групи компаній "УкрАвто", а також розвиток нових автомобільних проектів", - йдеться в повідомленні компанії.

Ця посада - нововведення.

У повідомленні наголошено, що Мюллер має великий досвід роботи в галузі організації збуту і маркетингу автомобільної техніки.

"Більш ніж 30 років пан Мюллер працював на керівних позиціях у компанії Daimler AG (Mercedes-Benz). За цей час він успішно керував ринками збуту легкової та вантажної автомобільної техніки Mercedes-Benz у Німеччині, США, країнах СНД, Середньої Азії, Центральної та Східної Європи Одним із найбільш значущих досягнень Херіберта Мюллера є створення та розвиток дилерської мережі Mercedes-Benz у цих країнах, завдяки чому компанії Daimler AG вдалося досягти значної переваги над конкурентами", - наголошено в повідомленні.

Згідно з повідомленням, із 2008 року Мюллер очолив компанію "Автокапітал" - генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні.

Нагадаємо, раніше в правління "УкрАвто" увійшов син Васадзе Вахтанг.

"УкрАвто" контролює найбільшого виробника легкових автомобілів Запорізький автомобілебудівний завод і варшавську автомобільну фабрику Fabryka samochodow osobowych.

Корпорація є генеральним імпортером і офіційним дилером більш ніж 20 автомобільних брендів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram