ГоловнаЕкономікаБізнес

Дружина Тігіпка інвестує в черговий інтернет-магазин

Фонд TA Venture, який належить Вікторії Тігіпко, вкладає гроші в шопінг-проекти.

Дружина Тігіпка інвестує в черговий інтернет-магазин
Фото: focus.ua

TA Venture вирішив інвестувати в он-лайн-сервіс із продажу текстилю Urbanara, повідомляє proIT із посиланням на фонд. Спільно з групою міжнародних інвесторів, включно з Blumberg Capital і Brain-to-Ventures, TA Venture інвестує в проект 3,5 млн євро (за результатами інвестиційного раунду A).

Urbanara продає домашній текстиль і аксесуари для дому за ціною виробника. У Німеччині й Австрії проект запустили в лютому 2011 року. Сьогодні на сайті представлено більш ніж 800 лотів товарів, отриманих із 20 країн світу. За перший рік діяльності он-лайн-ритейл-сервіс обробив більш ніж 10 тисяч замовлень.

Офіси компанії розташовані в Берліні та Шанхаї. Сьогодні послугами Urbanara можуть користуватися мешканці Німеччини, Австрії та Великобританії, також заплановано розширення на інші європейські країни, зокрема Україну та Росію.

Це не перша інвестиція TA Venture у шопінг. Раніше фонд вкладав гроші в платформу соціального шопінгу Fantasy Shopper, персональну он-лайн-платформу шопінгу для наречених Tailored і сервіс он-лайн-продажу органічних продуктів Mile High Organics. Вікторія Тігіпко також вкладала гроші в розвиток соціальних ігор.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram