ГоловнаЕкономікаБізнес

В інтернет-магазині Sokol.ua розповіли про перевірку

За 10 років таке траплялося неодноразово.

В інтернет-магазині Sokol.ua розповіли про перевірку
Фото: liga.net

Інтернет-магазин Sokol.ua пояснив призупинення своєї роботи наприкінці минулого тижня позаплановою перевіркою міліцією Києва.

"19 квітня близько 17:00 робота магазину заблокували ВБЕЗ Дніпровського райуправління в Києві Міністерства внутрішніх справ", - йдеться в повідомленні магазину.

Інтернет-магазину надали направлення на перевірку та вимагали надати статутні документи, договори про оренду, документи про походження товару, сертифікати якості товару та документи на дозвіл.

У повідомленні також зазначається, що за 10 років роботи інтернет-магазину такі перевірки вже неодноразово були.

"Зазвичай, на виконання такого запиту необхідно 2 дні, а цього разу документи просили надати терміново. До того часу, коли до магазину прибули наші юристи, всі входи та виходи опечатали. Однак вилучення документів та конфіскації товару не було. Причиною блокування господарської діяльності стала відмова співробітників цього магазину надавати для ознайомлення документи без юристів компанії ", - наголошується в повідомленні.

20 квітня близько 13:00 повний пакет документів надали. Коли документи перевірили, всі претензії до інтернет-магазину Sokol.ua зняли, і магазин відновив свою роботу.

У результаті перевірки діяльності компанії не пред'являли штрафи і не накладали жодних санкцій. Магазин повністю відновив свою роботу 21 квітня.

У повідомленні також зазначається, що така перевірка не пов'язана з подіями навколо інтернет-магазину Rozetka.UA.

Нагадаємо, після перевірок інтернет-магазину сайт "Розетки" переїхав до Німеччини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram