ГоловнаЕкономікаБізнес

Керівник "Розетки" нічого не знає про відшкодування податковій семи мільйонів

Компанію вже публічно звинуватили, хоча рішення суду ще немає.

Керівник "Розетки" нічого не знає про відшкодування податковій семи мільйонів

Співвласник інтернет-магазину Rozetka.ua Владислав Чечоткін заявив, що готовий вирішувати всі питання з податковою службою мирно і в рамках закону.

"Але за нинішньої ситуації це складно, бо компанію вже публічно звинуватили, хоча рішення суду ще немає", - сказав підприємець.

Чечоткін також заявив, що нічого не знає про інформацію податкової служби, відповідно до якої Rozetka.ua погодилася заплатити 7,3 млн грн державі як компенсацію збитку за несплачений ПДВ. Водночас він наголосив, що компанія готова виконати рішення суду й вести конструктивний діалог.

Нагадаємо, що раніше прес-служба Державної податкової адміністрації поширила інформацію про те, що "керівництво ТОВ "Розетка .УА" погодилося відшкодувати заподіяний державі збиток. Згідно з ч.4 ст. 212 КК України".

При цьому в податковій також зазначили, що таким чином "порушники будуть звільнені від кримінальної відповідальності".

Як повідомляли, 19 квітня роботу інтернет-магазину було припинено через обшук, який проводила податкова. Податківці звинуватили Rozetka.ua в ухилянні від сплати податків на суму понад 7 млн грн. В офісах і на складах компанії проводили обшуки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram