ГоловнаКультура

Гурт "Время и Стекло" оголосив про розпад

Його учасники - Надя Дорофєєва та Позитив - будуть займатися своїми проєктами.

Популярна українська група "Время и Стекло" припиняє своє існування.

Про закриття проєкту її учасники заявили в інтерв'ю, яке було опубліковане у YouTube.

"У цьому році нашій групі виповнюється 10 років. Вони пролетіли як якась секундочка. Це велике і ціле життя. Це відрізок шляху, який зробив нас щасливішими, сильнішими та добрішими. Ми насправді зрозуміли, що в групі "Время и Стекло" ми з Позитивом зробили максимально все, і зараз всіма клітинками душі відчуваємо, що готові до нового етапу", - сказала Надя Дорофєєва.

"Ми просто продовжуємо свій шлях, ми працюємо разом, ми дружимо і немає абсолютно нічого поганого в тому, що кожен з нас як особистість і індивідуальність може продовжити свій шлях далі", - додав Позитив.

Надя і Позитив подякували шанувальникам за підтримку і оголосили, що 11 вересня в Палаці Україна відбудеться останній концерт групи. Перед концертом вони проїдуть з туром по Україні, який буде називатися "Фінальні титри".

Група "Время и Стекло" була заснована в грудні 2010 року. Це - проєкт продюсера Олексія Потапенка та продюсерського центру MOZGI Entertainment.

Нагадаємо, на початку лютого музикант, лідер українського гурту "Тартак" Олександр Положинський, заявив про те, що вирішив піти з групи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram