ГоловнаКультура

У Франції помер легендарний модельєр Патрік-Луї Віттон

Патрік-Луї Віттон був праправнуком засновника однойменного будинку моди.

У Франції помер легендарний модельєр Патрік-Луї Віттон
Патрик-Луи Виттон
Фото: Louis Vuitton

6 листопада у Франції у віці 68 років помер легендарний модельєр Патрік-Луї Віттон. Про це повідомляють на сайті будинку моди Louis Vuitton з посиланням на президента компанії Майкла Берка.

"Патрік-Луї був символічною фігурою сім'ї Віттон і нашого Будинку. Всі наші думки з його сім'єю, зокрема з його синами П'єром-Луї і Бенуа-Луї, які працюють з нами, а також його онуками", - сказано в повідомленні.

Причини смерті модельєра не повідомляють.

Патрік-Луї Віттон був праправнуком засновника однойменного будинку моди. Він продовжив сімейну традицію, приєднавшись до майстерні в 1973 році як тесляр.

Вислів "секрети майстерності можуть існувати тільки в тому випадку, якщо вони передаються..." - був одним з його улюблених.

У будинку моди також відзначили, що досвід і пристрасть Патріка-Луї до виготовлення скринь постійно оновлювали спадщину мистецтва подорожей.

У 1990 році Патрік-Луї зайняв пост голови підрозділу спеціальних замовлень. Заснований у 1854 році французький будинок моди Louis Vuitton спеціалізується на виробництві валіз і сумок, одягу, парфумерії та аксесуарів класу люкс.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram