ГоловнаКультура

Українська актриса Марина Кукліна померла

33-річна актриса довгий час боролася з онкологічним захворюванням.

Українська актриса Марина Кукліна-Май померла напередодні в Києві.

Однією з перших про смерть колеги повідомила актриса Римма Зюбіна.

За спогадами Зюбіної, Марина була світлою і веселою людиною.

"Світло - це те, що випромінювала вона. Вперше я запам'ятала Марину, коли ми побачилися випадково в Храмі в Пархомівці. Ми з чоловіком поїхали подивитися мозаїки Реріха, і раптом, в майже порожній церкви зі мною вітається дівчина, посмішка якої сяє, а сама вона випромінює світло ... Мариночка, яка опинилася в цьому світі для того, щоб дарувати нам радість і світло, а ще навчити нас любити, прощати, боротися, терпіти, жити! Ці очі Марини, відкриті всьому світу, ця незабутня посмішка і веселий сміх ...", - написала Зюбіна в фейсбуці.

Причини смерті Кукліної не уточнюються, проте відомо, що 33-річна актриса довгий час вела боротьбу з важким онкологічним захворюванням. Її родичі і близькі друзі вели збір коштів на лікування.

Марина Кукліна в 2007 закінчила Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. І.К.Карпенка-Карого. На її рахунку 49 ролей в театрі, кіно і серіалах. Найбільшу популярність їй принесли роботи в серіалах "Анна Герман", "Повернення Мухтара", "Криве дзеркало душі", "Кав'ярня на Садовій", "Пес", "Жіночий лікар".

У актриси залишилися чоловік - український режисер Андрій Май і син.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram