ГоловнаКультура

Сестри Опанасюк з дуету Anna Maria поїдуть у Росію на конкурс "Новая Волна"

Співачки пояснили свою участь у російському конкурсі "бажанням гідно представити там нашу країну".

Сестри Опанасюк з дуету Anna Maria поїдуть у Росію на конкурс "Новая Волна"
Анна и Мария Опанасюк
Фото: Скриншот видео

Фіналістки Національного відбору на Євробачення-2019 Анна і Марія Опанасюк (дует ANNA MARIA) представлятимуть Україну на конкурсі "Новая Волна" в Російській Федерації.

Про це йдеться в Instagram-акаунті Eurovision.ua.

"Дует Anna Maria представлятиме Україну на музичному конкурсі "Новая Волна", який пройде з 24 серпня в Росії. Підтримаєте дівчат?" - йдеться в повідомленні.

Співачки пояснили свою участь у російському конкурсі "бажанням гідно представити там нашу країну".

"Усього приїхали учасники з 13 країн - Італія, Куба, Азербайджан, Вірменія, Росія, Албанія, Латвія, США, Молдова, Іспанія... Ми хочемо показати, що Україна - найкраща!" - написали вони у своєму Instagram.

Фото: instagram

Користувачі мережі розкритикували дівчат за намір вирушити до країни-агресорки.

"Я не хочу, щоб моя країна брала участь у конкурсі на території країни, яка вбиває наших людей! Сором і ганьба тим, хто не розуміє цього!" - пише один з коментаторів.

Нагадаємо, сестри Опанасюк вийшли у фінал нацвідбору на пісенний конкурс "Євробачення" минулого року. В ефірі програми "PRIME:Скрипiн" на телеканалі ATR вони зганьбилися, відмовившись безпосередньо відповідати на питання "Чий Крим?".

"Насправді Крим залишився Кримом. Те саме море, ті самі гори, те саме повітря. Мені здається, Україна втратила Крим... Коли їдемо в Крим, то проїжджаємо два кордони. Цим усе сказано", - сказала одна із сестер.

Співачки також відмовилися відповісти на питання, чи відбулася окупація півострова Росією.

Переможницею нацвідбору на Євробачення-2019 стала співачка Maruv (Анна Корсун). Це обурило частину українського суспільства, оскільки співачка гастролює на території країни-агресора. У підсумку Україна вирішила не брати участі в конкурсі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram