ГоловнаКультура

Кабмін призначив заступником голови Держкіно Сергія Недзельського

У конкурсному відборі на цю посаду Недзельський переміг ще у 2018 році.

Кабмін призначив заступником голови Держкіно Сергія Недзельського
Сергей Недзельский
Фото: mediananny.com

Кабінет Міністрів призначив заступником голови Державного агентства з питань кіно Сергія Недзельського з випробувальним терміном на два місяці. Про це повідомляють у розпорядженні Кабміну №400 від 12 червня.

"Призначити Недзельського Сергія Петровича заступником голови Державного агентства України з питань кіно з дати початку фактичного виконання ним посадових обов'язків строком на п'ять років з оплатою праці відповідно до законодавства, встановивши випробування строком на два місяці", - сказано в розпорядженні.

Голова Держкіно Пилип Іллєнко повідомляв, що в конкурсному відборі на посаду заступника голови Держкіно Недзельський переміг ще у 2018 році.

Раніше Сергій Недзельський обіймав посаду директора департаменту з виробництва в Національній суспільній телерадіокомпанії України (НСТУ) і був продюсером "Pronto Film".

Нагадаємо, в середині травня Держкіно презентувало трейлер фільму "Заборонений" про долю українського поета і дисидента Василя Стуса. Фільм виходить у прокат 5 вересня. У головних ролях: Дмитро Ярошенко, Віталій Салій, Олег Масленников, Євгенія Гладій, Карина Шереверова, Діана Розовлян.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram