ГоловнаКультура

Вийшов другий трейлер фільму "Людина-павук: Повернення додому"

Тим, хто не бачив "Месники: Завершення", трейлер краще не дивитися - там є спойлери.

Вийшов другий трейлер супергеройського фільму "Людина-павук: Повернення додому" режисера Джона Воттса. Студія Marvel Entertainment залила його на свій канал на YouTube.

Головну роль у фільмі виконав Том Холланд, який вже виконував роль Пітера Паркера у фільмі "Перший месник: Протистояння".

Сюжет фільма розгортається відразу після останніх "Месників". Тому тим, хто не бачив цей фільм, трейлер краще не дивитися - там є спойлери.

За сюжетом останнього "Людини-павука" Пітер Паркер зі своїми друзями їде в Європу на літні канікули, де з ним зв'язується колишній глава урядової організації "ЩИТ", який просить Паркера допомогти в розслідуванні серії загадкових нападів, що відбуваються по всьому континенту.

Нагадаємо, фінальна частина "Месників" стала другим найкасовішим фільмом в історії. Картина зібрала близько $2,19 млрд через всього 11 днів після виходу в світовий прокат.

Фільм обійшов "Месники: Нескінченна війна" (2,048 мільярда доларів), "Зоряні війни: Пробудження сили" (2,068 мільярда доларів) і навіть "Титанік" (2,187 мільярда доларів), що підтверджує його друге місце після "Аватара" (2,788 мільярда доларів ).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram