ГоловнаКультура

Помер зірка серіалу "Беверлі-Гілз" Люк Перрі

Акторові було 52 роки.

Американський актор Люк Перрі, відомий за ролями в "Беверлі-Гіллз 90210 "і" Рівердейл", помер у віці 52 роки. Про це повідомляють американські ЗМІ.

Актор помер 4 березня в лікарні в місті Бербанку штату Каліфорнія, де він перебував після гострого інсульту.

ВВС повідомляє, що на момент смерті Люка Перрі з ним були його діти Джек і Софі, наречена Венді Медісон Бауер, колишня дружина Мінні Шарп, мати Енн Беннетт, вітчим Стів Беннетт і його брат та сестр, Том Перрі і Емі Кодер.

Про госпіталізацію Перрі стало відомо наступного дня після того, як телеканал FOX оголосив про перезапуск серіалу "Беверлі-Гіллз 90210", в якому актори Джейсон Прістлі і Дженні Гарт повинні зіграти своїх героїв, що подорослішали. До зйомок мали намір залучити і Люка Перрі.

Крім серіалу "90210" Перрі зіграв роль Біллі Мастерсона у фантастичній картині Люка Бессона "П'ятий елемент" в 1997 році. Також він грав ролі в серіалах, зокрема "Єремія", "Оз" і "Що мені подобається в тобі".

Зовсім недавно Перрі успішно повернувся в жанр телевізійної драми, регулярно знімаючись в серіалі "Рівердейл". Він зіграв Фреда Ендрюса, консервативного, старомодного, але водночас м'якого батька ведучого Арчі Ендрюса (KJ Apa).

Він посмертно з'явиться у фільмі Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді", де зіграв чинного канадсько-американського актора Вейна Маундера, який зіграв головну роль в західному серіалі CBS "Lancer".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram