ГоловнаКультура

Режисера Браяна Сінгера звинуватили в домаганнях

Про харасмент повідомили відразу четверо чоловіків.

Режисера Браяна Сінгера звинуватили в домаганнях
Брайан Сингер

Американське видання The Atlantic у середу, 23 січня, опублікувало розповіді чотирьох чоловіків, які звинуватили режисера Браяна Сінгера в сексуальних домаганнях.

Про це повідомляє Associated Press.

Основою для написання статті стало 12-місячне розслідування. У ній розповідаються історії чотирьох імовірних жертв злочинів Сінгера.

Троє чоловіків побажали залишитися анонімами. Четвертий - Віктор Валдовінос - працював на продакшні фільму Сінгера "Здібний учень" (1997).

Усі постраждалі були неповнолітніми в момент скоєння злочину. Валдовінос розповів, що Браян Сінгер приставав до нього на зйомках, коли Віктору було 13 років.

Раніше прокуратура округу Лос-Анджелес розглядала справу про заяви, що чоловіків на зйомках фільму "Здібний учень" змушували роздягатися догола. Обвинувачення не було висунуто, судові позови врегулювали поза судом.

Браян Сінгер через свого адвоката прокоментував усі звинувачення, назвавши статтю "The Atlantic" "гомофобним наклепом, який був вигідно розрахований, щоб скористатися успіхом "Богемської рапсодії".

"Сумно, що "The Atlantic" опустився до такого низького рівня журналістської чесності", - сказав Сінгер. "Знову ж таки, я мушу повторити, що ця історія перефразовує позови від підроблених судових процесів, поданих сумнівними особами, готовими брехати заради грошей або уваги".

Примітно, що раніше ця історія була схвалена для публікації в Esquire. Тоді Сінгер попередив своїх підписників у соціальних мережах про те, що Esquire оприлюднить матеріал з помилковими звинуваченнями. Але журнал у результаті відмовився публікувати ці дані.

Нагадаємо, що Браяна Сінгера - режисера "Богемської рапсодії", "Звичайних підозрюваних" і "Людей Ікс" - уже неодноразово звинувачували в сексуальних домаганнях. 2014 року стало відомо, що Майкл Іган подав до суду на Сінгера з обвинуваченням режисера у зґвалтуванні. Пізніше Іган відкликав свій позов. 2017 року Сезар Санчес-Гусман звинуватив режисера в домаганнях, учинених 2003 року, коли потерпілому було 17 років.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram