ГоловнаКультура

Netflix анонсував повнометражний інтерактивний фільм за мотивами серіалу "Чорне дзеркало"

Netflix анонсував повнометражний інтерактивний фільм за мотивами серіалу "Чорне дзеркало"
"Черное зеркало" (кадр из нового фильма)
Фото: indiewire.com

Компанія Netflix анонсувала повнометражний інтерактивний фільм за мотивами популярного британського серіалу "Чорне дзеркало".

Про це пише видання Іndiewire.

Новий повнометражний фільм під назвою "Black Mirror: Bandersnatch" (Чорне дзеркало: Бармаглот) буде інтерактивним - глядачі зможуть самі вибрати, як буде розвиватися сюжет.

Тривалість картини - 90 хвилин, але щоб була можливість вибрати, загалом для проекту було відзнято понад п'ять годин матеріалу (312 хвилин). Його поставив Девід Слейд.

У фільмі йтиметься про молодого програміста, який створив відеогру на основі фентезі-роману. Поступово грань між реальністю і вигадкою починає стиратися, що призводить до плачевного результату. Netflix опублікував перший кадр нового фільму, судячи з якого головні ролі зіграють Фінн Вайтгед, Вілл Поултер і Азім Чаудхрі.

Хоча фільм і є частиною серіалу, його сюжет не буде пов'язаний з п'ятим сезоном, який вийде 2019 року.

Нагадаємо, "Чорне дзеркало" - британський науково-фантастичний телесеріал-антологія, створений журналістом Чарлі Брукером. Серіал має похмуру атмосферу і в сатиричній формі демонструє сучасне суспільство і антиутопічні наслідки розвитку технологій. Прем'єра серіалу відбулася на каналі Channel-4 у 2011 році.

У Великобританії також хочуть випустити книги за "Чорним дзеркалом".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram