ГоловнаКультура

Журі визначило представника України на Дитячому Євробаченні-2018

У Мінськ на пісенний конкурс поїде дівчинка з Вінниці.

У національному відборі на Дитячий пісенний конкурс Євробачення-2018 перемогла вінничанка Дарина Красновецька з піснею "Say love". Результати конкурсного відбору сьогодні опублікував UA: Перший.

Серед 10 фіналістів переможця визначали за результатами оцінки журі та з урахуванням дорадчого голосу від глядачів, які голосували онлайн.

До професійного журі увійшли фронтмен гурту «АнтитілА» Тарас Тополя, співачка і член правління суспільного мовника України Олександра Кольцова, співак і композитор LAUD, співачка і переможниця багатьох міжнародних вокальних конкурсів Софія Куценко і народна артистка України Марія Бурмака, яка очолила суддівський склад.

Переможниці національного відбору на Дитяче Євробачення Дарині Красновецькій 11 років. Дівчинка професійно займається вокалом уже понад 5 років. У 2016 році Дарина брала участь у вокальному талант-шоу "Голос. Діти". Вже 2 роки вона бере участь у дитячому фестивалі "Чорноморські ігри", де у 2017 році перемогла в номінації "Дівчата (молодша група)", а у 2018-му - в категорії "Дівчата (середня група)".

Нагадаємо, пісенний конкурс пройде 25 листопада в Мінську (Білорусь). На початку серпня повідомляли, що Україна досі не знайшла коштів на участь у цьогорічному "Дитячому Євробаченні", але вже підтвердила свою участь у конкурсі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram