ГоловнаКультура

Forbes опублікував топ-10 найбільш високооплачуваних акторів

З огляду на всі види доходів, список очолив Джордж Клуні.

Forbes опублікував топ-10 найбільш високооплачуваних акторів
Фото: EPA/UPG

Американський журнал Forbes опублікував рейтинг найбільш високооплачуваних акторів 2018 року. Джордж Клуні очолив рейтинг, в якому враховувалися всі види заробітку. Список опубліковано в середу, 22 серпня, на сайті видання.

Відзначено, що заробітки акторів враховувалися за період з 1 червня 2017 року по 1 червня 2018 року до сплати податків.

57-річний Клуні за 12 місяців заробив 239 млн доларів. Значну частину його річного заробітку становив продаж заснованої ним компанії з виробництва текіли Casamigos Tequila, яку купив британський алкогольний гігант Diageo.

Слідом за Клуні в списку екс-рестлер і віднедавна актор Дуейн Джонсон із заробітком 124 млн доларів. Відзначають, що найбільше він заробив за участь у фільмі "Джуманджі: Поклик джунглів", який вийшов у 2017 році.

На третьому місці - Роберт Дауні - молодший (81 млн доларів), який отримав значний гонорар за зйомки в заснованому на популярних коміксах кіноциклі "Месники".

Далі в рейтингу Forbes: Кріс Хемсворт (64,5 млн доларів), Джекі Чан (45,5 млн доларів), Вілл Сміт (42 млн доларів), індійська зірка Акшай Кумар (40,5 млн доларів), комік Адам Сендлер (39,5 млн доларів), Салман Кхан (38,5 млн доларів) і Кріс Еванс (34 млн доларів).

Нагадаємо, за версією Bloomberg засновник Facebook Марк Цукерберг піднявся в рейтингу найбагатших людей світу, обійшовши американського інвестора Воррена Баффета і посівши третє місце.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram