ГоловнаКультура

Рівз і Кавендіш продюсують зйомки "Скотного двору" для Netflix

Інтернет-провайдер уже купив права на зйомку.

Рівз і Кавендіш продюсують зйомки "Скотного двору" для Netflix
Фото: EPA/UPG

Netflix екранізує культову антиутопію Джорджа Оруелла "Скотний двір". Про це повідомляє Deadline.

Адаптацію повісті забезпечить Netflix, а режисерське крісло займе актор і режисер Енді Серкіс ("Володар кілець", "Книга джунглів"). Продюсерами картини стануть Метт Рівз ("Війна за планету мавп", "Монстро") і Джонатан Кавендіш ("Щоденник Бріджит Джонс", "Дихай").

"Ми дуже раді, що нарешті знайшли ідеальних творчих партнерів - Netflix - для цього надзвичайно актуального твору Джорджа Оруелла, - заявив Серкіс. - Знову об'єднатися з моїм хорошим другом Меттом Рівзом - з його гострою чутливістю, умінням розповідати історії, чесністю і володінням ситуацією в цій сфері - це найкращий сценарій для втілення нашої давньої пристрасті й екранізації цієї історії".

Кавендіш заявив, що має намір адаптувати "Скотний двір" для екранів по-сучасному, акцентуючи актуальність сатиричного і драматичного твору Оруелла і сьогодні.

"Скотний двір" - повість Оруелла, вперше видана в 1945 році. У центрі оповідання група тварин, які піднімають бунт на фермі, отримують над нею владу і створюють сім заповідей, яких усі повинні дотримуватися. Однак, усуваючи суперників, ферму підпорядковує собі свиня на ім'я Наполеон, змінюючи заповіді так, як зручно йому.

Нагадаємо, в 2018 році Netflix уперше перехопив лідерство за кількістю номінацій американської телевізійної премії "Еммі" в каналу HBO.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram