ГоловнаКультура

Warner Bros. перезнімуть популярний телесеріал "Альф"

Студія поки що на ранніх стадіях цього проекту.

Warner Bros. перезнімуть популярний телесеріал "Альф"
Кадр из "Альфа"
Фото: Детектор медіа

Warner Bros. збирається перезняти популярний комедійний телесеріал "Альф", що виходив на американському ТБ у 80-ті (в українському перекладі, що став культовим, у 90-ті).

Як повідомляє видання TVLine, студія відмовляється поки що коментувати проект, але вже шукає сценариста.

Головним героєм телесеріалу був рудий інопланетянин Альф (абревіатура ALF - Alien Life Form, інопланетна форма життя), якого прихистила родина. На телеканалі NBC вийшли чотири сезони серіалу, загалом було 102 серії, остання з яких була в ефірі в березні 1990-го.

Видання зазначає, що хоча "Альфа" вже не показували тридцять років, його герой залишається культовою фігурою поп-культури. Він з'являвся або на нього посилалися в різних серіалах - від "Сімпсонів" до "Містера Робота", і фільмах.

Людиною, що стояла за Альфом, був Пол Фаско - він озвучував його і був співавтором серіалу й автором сценарію (а актор Мічу Месарош був асистентом у костюмі). Поки що невідомо, чи буде він зайнятий у римейку.

В Україні "Альф" виходив на одному з телеканалів в перекладі Олекси Негребецького наприкінці 90-х - на початку 2000-х, головного героя озвучував Євген Малуха.

Це вже не перший серіал, який вирішили перезняти в США. Нещодавно стало відомо, що канал CBS поверне на екрани популярний телесеріал "Фрейзер".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram