ГоловнаКультура

Режисер "Гри престолів" зніме приквел до "Клану Сопрано"

Робоча назва картини - "Святі Ньюарка".

Режисер "Гри престолів" зніме приквел до "Клану Сопрано"

Американський режисер Алан Тейлор працює над приквелом серіалу "Клан Сопрано", робочою назвою якого вказано "Святі Ньюарка" (The Many Saints of Newark).

Про це повідомляє The Independent.

За сценарієм, дія нового серіалу розгортається в 1960-х під час заворушень у Нью-Джерсі. Які персонажі оригінального "Клану Сопрано" з'являться у "Святих Ньюарка", поки що невідомо. Більшість героїв кримінально-драматичного серіалу в 1960-х були дітьми або ще не народилися.

"Клан Сопрано" - культовий американський кримінально-драматичний телесеріал, який транслювався на каналі HBO. Він розповідає про Тоні Сопрано (актор Джеймс Гандольфіні) - боса мафії з північного Нью-Джерсі.

Зі самого початку трансляції 1999 року серіал здобув широку популярність і викликав бурхливу реакцію критиків через його принципово новий підхід до опису життя мафії, американської сім'ї, проблем італо-американської спільноти у США, ефектів насильства над людським духом і меж того, що суспільство вважає мораллю.

Тейлор знімав дев'ять епізодів оригінального серіалу, серед яких серії першого й останнього сезонів, а також епізоди серіалів "Гра престолів", "Божевільні", "Секс у великому місті" і "Підпільна імперія".

Нагадаємо, раніше телеканал HBO замовив пілотну серію приквелу "Гри престолів".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram