ГоловнаКультура

У Львові скасували концерт Віталія Козловського після його виступу в Москві

З рекламних стендів знімають афіші концерту.

У Львові скасували концерт Віталія Козловського після його виступу в Москві

Львівський нічний клуб "Галерея лицарів" скасував концерт Віталія Козловського після того, як стало відомо про виступ цього співака на концерті до Дня Перемоги в Москві.

Про це інформує ZAXID.NET.

Концерт Козловського разом з іншим співаком Ivan NAVI повинен був відбутися 18 травня, але після публічного скандалу з виступом в Москві адміністрація цього клубу відмовилася від виступу Козловського. У зв'язку з цим з рекламних стендів у Львові знімають афіші концерту.

Видання повідомляє, що концерт Віталія Козловського також повинен відбутися 21 травня у київському клубі Caribbean Club. В адміністрації цього закладу сказали, що виступ Козловського не скасують, поки не буде відповідного рішення від менеджерів співака. Погроз щодо зриву цього концерту в київський клуб не надходило.

Віталій Козловський виступив на концерті до Дня Перемоги в Москві 9 травня. Фотографії з концерту за участю українського співака оприлюднили користувачі соцмереж.

Пізніше львівський співак заявив, що метою його виступу в Росії було "просувати українську ідею і нашу правду простим людям".

Раніше львівське видання писало про те, що Віталій Козловський опублікував на своїй сторінці в Facebook фото з екс-мером Слов'янська Нелею Штепою, яку підозрюють у сепаратизмі. Однак через кілька годин після публікації повідомлення Козловський видалив цей файл.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram