ГоловнаСуспільствоЖиття

Білик визнала Росію агресором, щоб уникнути зриву концерту в Львові

Співачка в 2015-му відвідувала Крим, а в 2017-му була гостею заходів святкування ювілею Кіркорова в Кремлівському палаці.

Ірина Білик визнала Росію країною-агресором, щоб уникнути зриву концерту в львівській Опері, повідомляє ZAXID.NET.

Повідомляється, що активісти, які заблокували вхід у Львівський театр опери та балету перед початком концерту, зайшли в гримерку Ірини Білик і вимагали у неї визнати Росію країною-агресором і визнати окупацію Криму.

Фото: zaxid.net

Видання зазначає, що перед початком концерту близько сотні активістів націоналістичних організацій, серед яких представники "Добровольчого руху ОУН", "Опір Романа Шухевича" і "Дух нації", зібралися на площі перед Львівською Оперою, де мав початися концерт Ірини Білик. Активісти заблокували вхід в театр.

Вперше активісти заявили про блокування концерту на початку лютого. Причиною блокування концерту стало те, що співачка в 2015 році відвідувала Крим, а в 2017-му була гостею заходів святкування ювілею співака Філіпа Кіркорова, які, зокрема, проходили і в Кремлівському палаці в Росії.

Після цього Ірина Білик на своїй сторінці написала пост про допомогу дітям учасникам АТО, нібито щоб уникнути зриву концерту.

Активісти вимагали, щоб співачка офіційно визнала Росію країною-агресором. Однак замість Ірини Білик Росію агресором визнав її продюсер.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram