ГоловнаКультура

У Чернівцях спростували відмову брати "Кіборгів" у прокат

Зараз фільм демонструється в двох інших кінотеатрах міста.

У Чернівцях спростували відмову брати "Кіборгів" у прокат
Кадр из фильма
Фото: hromadske.ua

Поширена ЗМІ інформація про те, що два кінотеатри в Чернівцях відмовилися брати військову драму про бійців АТО "Киборги" в прокат, не відповідає дійсності.

Про це повідомили в зазначених кінотеатрах, пише Молодий буковинець.

Директор кінотеатру "Чернівці" Руслан Зварун заявив, що пропозиції про показ цього фільму до них не надходили.

"Крім того, зараз у нас йде плановий ремонт великого залу для глядачів. Тому я заздалегідь повідомив продюсерським компаніям, що тимчасово всі кінопокази тут припинені. Коли завершиться ремонт, ми зможемо показати цей фільм", - сказав він.

У палаці кіно імені Ольги Кобилянської відзначили, що від показу "Кіборгів" не відмовлялися. Покази будуть в суботу та неділю о 10.30 у великому залі. Фільм демонструватимуть тільки два дні, тому що так домовилися з дистриб'ютором.

Про те, звідки з'явилася інформація, що від "Кіборгів" відмовилися, в палаці кіно не змогли прокоментувати.

Зараз цей фільм демонструється в двох інших кінотеатрах міста.

Раніше продюсер фільму "Кіборги" Іванна Дядюра заявила, що Кінопалац "Чернівці" увійшов до числа кінотеатрів, які відмовилися від показу цієї стрічки.

Нагадаємо, фільм "Кіборги" розповідає про бої за Донецький аеропорт. Режисер Ахтем Сеітаблаєв присвятив картину Аміні Окуєвій, що була добровольцем і прес-офіцером батальйону імені Джохара Дудаєва. Аміна загинула в результаті обстрілу машини, її вбивство називають замовним і політичним.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram