ГоловнаКультура

Зйомки "Карткового будиночка" продовжать без Кевіна Спейсі

Виробництво популярного серіалу продовжать після 8 грудня.

Зйомки "Карткового будиночка" продовжать без Кевіна Спейсі
Кевин Спейси в главной роли в сериале Карточный домик

Компанія Netflix, яка є стримінговим сервісом і випускає власний контент - зокрема політичний драматичний серіал "Картковий будиночок", заявила, що продовжить зйомки серіалу без виконавця головної ролі Кевіна Спейсі.

Про це повідомляє Deadline з посиланням на лист, який компанія розіслала своїм співробітникам.

У листі йдеться, що членам знімальної групи "Карткового будиночка" компенсують перерву у виробництві з 27 листопада по 8 грудня. Компанія також сподівається відновити знімальний процес після цієї дати.

"Останні два місяці стали для нас випробуванням, якого ми не могли передбачити, - йдеться в повідомленні. - Але ми навчилися за цей час однієї речі - цей серіал більший за одну людину, і ми дуже пишаємося, що працюємо з такою вірною і талановитою знімальною групою".

Раніше компанія заявляла, що Кевіна Спейсі відсторонили від зйомок у серіалі після скандалу через сексуальні домагання з боку актора. Нетфлікс також уточнив, що "Картковий будиночок" не зніматиметься за участю Спейсі. Актор виконував у серіалі головну роль - політика Френка Андервуда, що плете інтриги в Білому домі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram