ГоловнаКультура

Заступник гендиректора НСТУ, який продюсував "Євробачення", звільнився

Павло Грицак пропрацював на посаді з 15 грудня 2016 року.

Заступник гендиректора НСТУ, який продюсував "Євробачення", звільнився
Фото: facebook.com/pavlo.grytsak

Заступник генерального директора публічного акціонерного товариства "Національна суспільна телерадіокомпанія України" (НСТУ), виконавчий продюсер міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2017" Павло Грицак звільнився.

Про це повідомляє прес-служба НСТУ.

"Заступник директора виконавчої центральної дирекції Павло Грицак завершив свою роботу в ПАТ НСТУ. Він написав заяву на звільнення за згодою сторін, яку адміністрація задовольнила", - сказано в ньому.

Відзначається, що Грицак виконував обов'язки виконавчого продюсера міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2017" і відповідав за його підготовку та проведення в Києві. 20 вересня в Берліні (Німеччина) відбулося робоче засідання організаторів міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення", де Грицак остаточно відзвітував про свою роботу перед Європейською мовною спілкою.

З червня Грицак займався документальним і фінансовим закриттям проекту "Євробачення-2017" на посаді заступника директора виконавчої центральної дирекції.

"Ця посада була створена для підготовки і проведення "Євробачення" і після його звільнення буде ліквідована", - наголошується в повідомленні.

Павло Грицак - український бізнесмен, журналіст і кінопродюсер, медіаменеджер, член оргкомітету "Євробачення-2017". У 2002-2005 роках Грицак працював в НТКУ директором Дирекції міжнародних відносин, організовував спільну роботу телекомпанії з міжнародними організаціями, трансляції Олімпійських ігор і "Євро-2004", перші трансляції українських телепрограм за кордоном, а також першу трансляцію в Україні міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2002". У 2005-2007 роках працював на посаді віце-президента НТКУ і виконавчого продюсера "Євробачення-2005". У 2007-2016 роках працював в медіабізнесі.

У лютому через призначення Грицака заступником гендиректора НСТУ виконавчі продюсери "Євробачення-2017" і частина команди конкурсу офіційно заявили, що залишають проект і припиняють роботу над підготовкою до проведення конкурсу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram