ГоловнаКультура

Серіал "Справжній детектив" продовжили на третій сезон

Головну роль у новому сезоні гратиме Махершала Алі.

Серіал "Справжній детектив" продовжили на третій сезон
Махершала Али

Телеканал HBO офіційно оголосив про початок зйомок третього сезону серіалу "Справжній детектив".

Як пише The Hollywood Reporter, автором сценарію нових серій стане Нік Піццолатто, виняток становить четвертий епізод, над яким працював також Девід Мілч. Разом із Піццолатто режисером виступить Джеремі Солньє.

"Нік написав воістину чудові сценарії. З його амбіційним баченням, з Махершалою Алі і Джеремі Саульні ми раді почати наступний випуск "Справжнього детектива", - заявив програмний директор HBO Кейсі Блойс.

Головну роль у новому сезоні буде грати Махершала Алі, який цього року отримав "Оскар" за фільм "Місячне світло".

Над продовженням серіалу як продюсери працюватимуть Метью Макконахі і Вуді Харрельсон, які зіграли головні ролі в першому сезоні.

Як зазначає видання, третій сезон розповість історію тяжкого злочину, скоєного в гірському районі в центрі Сполучених Штатів, який залишався нерозкритим протягом десятків років. Дія розгортається протягом трьох різних періодів часу.

Як заявили в HBO, радше за все, серіал вийде на телеканалі 2018 року.

Серіал "Справжній детектив" - це кримінальна драма американського телеканалу HBO. Перший сезон вийшов в ефір 2014 року, в ньому взяли участь відомі голлівудські актори Меттью Макконахі і Вуді Харрельсон. Головні ролі у другому сезоні виконували Колін Фаррелл і Рейчел Макадамс. До останнього часу офіційної заяви від каналу про продовження серіалу не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram