ГоловнаКультура

Гогольфест-2017 оприлюднив деталі програми

Цього року програму фестивалю поділять на "Зелену" та "Червону".

Гогольфест-2017 оприлюднив деталі програми
Фото: Гогольфест

В рамках 10-го фестивалю Гогольфест, що відбудеться цього року з 7 по 17 вересня, пройдуть концерти, лекторії, кінопокази та виставки.

Як повідомляють на сторінці фестивалю у facebook, на Зелену програму можна купити абонемент, а на події Червоної потрібно буде купувати окремі квитки.

В рамках Зеленої програми пройдуть: вистава-концерт нового проекту Влада Троїцького "ЦеШо"; будівництво гігантського Ковчега за розміром 4-поверхового будинку на ВДНГ; музичне шоу групи "ДахаБраха"; проект Гогольфесту - ArkSquat на території Центру Довженка - в 4-поверховому будинку будуть проходити резиденції, лабораторії, створять інсталяції. Сквот проіснує протягом роботи фестивалю, а потім буде зруйнований; музична програма за участю українських музичних груп; прем'єра нової програми групи DakhDaughters; велика дитяча програма; кінопрограма і лекторій від критика Андрія Алферова - покажуть 16 фільмів і проведуть 8 творчих зустрічей з відомими кінематографістами, а також покажуть фестивальні хіти і шедеври авангарду; програма "Культурфільм: Еросфера" від кінознавців Довженко-центру - три знакових українських фільми 1990-х; освітня програма, ядром якої буде воркшоп від Креативної Європи. Подробиці програми фестивалю ще буде оголошено додатково.

Деталі - на сайті фестивалю

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram