ГоловнаКультура

В Одесі скасували концерт російського репера Басти

Про причини скасування виступу наразі не повідомляється.

В Одесі скасували концерт російського репера Басти
Фото: facebook.com/IBiZA.Odessa

Стало відомо, що російський репер Баста (справжнє ім'я - Василь Вакуленко) не виступить 18 червня в одеському нічному клубі Ibiza ("Ібіца").

Про це повідомляється на сторінці закладу у Фейсбуці.

"Дорогі друзі! Концерт Басти не відбудеться. Повернення заздалегідь куплених квитків здійснюється в місцях їх придбання. Просимо вибачення за завдані незручності", - йдеться в повідомленні.

Про причини скасування концерту наразі не повідомляється. Однак, варто зазначити, що Баста є у так званому "чорному списку" одеських активістів - частина артистів з цього списку виступала в окупованому Криму і Росії. Баста неодноразово відвідував Крим, про що повідомляв сайт "Миротворець". Водночас, в суботу він виступив з концертом у Києві.

Нагадаємо, раніше в Одесі активісти зірвали концерт Світлани Лободи у клубі "Ібіца". Після цього співак Іван Дорн скасував свій концерт в цьому ж клубі, запланований на 9 червня.

8 червня, в Одесі відбувся виступ української співачки Ірини Білик незважаючи на повідомлення поліції про його скасування. У зв'язку з цим біля ресторану, в якому виступала Білик, зібралися бойкотувальники, в результаті між ними та правоохоронцями сталися сутички.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram