ГоловнаКультура

Ірина Білик відхрестилася від концертів у Росії і в Криму

Співачка заявила, що "вона дуже любить Україну і не хоче бути замішаною в плітках".

Ірина Білик відхрестилася від концертів у Росії і в Криму
Ирина Билык
Фото: ivona.bigmir.net

Співачка Ірина Білик прокоментувала свій скандальний виступ на відкритті ресторану в Одесі.

За словами артистки, про плани активістів зірвати концерт вона дізналася від близьких і друзів, повідомляє ТСН.

"Коли я була в дорозі, мені почали дзвонити і писати знайомі, друзі, близькі. Говорили, що бачили повідомлення в соціальних мережах, що переживають, пропонували скасувати концерт", - сказала Білик.

Співачка також розповіла, навіщо зрідка їздить до Москви і чому відвідала окупований Крим. За її словами, ці поїздки не пов'язані з концертною діяльністю.

"Так, іноді я їжджу в Москву до Аслана - мого чоловіка і батька мого молодшого сина. Але концертів там у мене не було. Але ж стверджують, що я виступала в Кремлі на ювілеї Людмили Гурченко. І ще в Криму, куди я приїхала на весілля подруги, я нібито сиділа в журі на "Новій хвилі". Невже зараз, коли в кожного є телефон з відеокамерою, після виступів на таких великих заходах не залишилося б жодної фотографії та жодного відео, де я співаю на сцені? Я дуже люблю Україну, всіх своїх українських слухачів, хочу дарувати їм свої пісні, свою любов і не бути замішаною у всій цій брехні та вигаданих плітках..." - сказала Білик.

Нагадаємо, у четвер, 8 червня, під час виступу Ірини Білик на відкритті ресторану в Одесі активісти влаштували бійку. Під час сутички активістів і поліцейських біля закладу одного з них - Сергія Стерненка - побили. При цьому, щоб уникнути бійок, організатори концерту спочатку заявили, що захід було скасовано.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram