ГоловнаКультура

Одним з хедлайнерів Atlas Weekend у Києві буде Kasabian

Британці виступлять на фестивалі 29 червня.

Одним з хедлайнерів Atlas Weekend у Києві буде Kasabian
Kasabian
Фото: tfile-music.org

Британський гурт Kasabian буде одним із хедлайнерів фестивалю Atlas Weekend, який пройде в Києві з 28 червня по 2 липня.

Про повідомляють організатори у Фейсбуці.

Kasabian представить свій новий альбом "For Crying Out Loud", реліз якого відбувся 5 травня цього року й уже встиг зайняти перші позиції чартів у Британії.

Гурт Kasabian засновано 1997 року в Лестері. У 2010 і 2014 роках Kasabian отримали премію Q Awards в номінації "Найкращий гурт сучасності", а також у номінації "Найкращий живий виступ" у 2014 році і нагороду NME Awards у 2007 році в цій самій номінації.

Стиль Kasabian часто визначають як інді-рок, але гітарист і вокаліст Серджіо Піццорно говорив, що ненавидить інді-групи і не вважає, що музику Kasabian можна зарахувати до цього жанру. На їхньому рахунку шість студійних альбомів: Kasabian (2004), Empire (2006 ), West Ryder Pauper Lunatic Asylum (2009), Velociraptor! (2011), 48:13 (2014 року) і For Crying Out Loud (2017).

Нагадаємо, фестиваль Atlas Weekend 2017 пройде з 28 червня по 2 липня в Києві. Серед учасником - The Prodigy, Kasabian, John Newman, Three Days Grace, Nothing But Thieves, Alex Clare, Brainstorm, Бумбокс, The Hardkiss, "Дай Дарогу" і багато інших.

Повний список учасників можна подивитися по посиланням.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram