ГоловнаКультура

Джосс Відон замінить Зака Снайдера в режисерському кріслі "Ліги справедливості" (доповнено)

Зак Снайдер і його дружина Дебора покинули проект через сімейну трагедію.

Джосс Відон замінить Зака Снайдера в режисерському кріслі "Ліги справедливості" (доповнено)
Фото: Variety

Режисер Зак Снайдер ("Людина зі сталі", "Бетмен проти Супермена") покинув режисерське крісло "Ліги справедливості", нового фільму зі всесвіту DC Comics.

Його замінить Джосс Відон, повідомляє The Hollywood Reporter.

Причина вчинку Снайдера і його дружини Дебори, яка є продюсером "Ліги справедливості", у розпал створення фільму (картину вже відзнято, залишився постпродакшн) - загибель дочки. У березні дочка Снайдерів Отем наклала на себе руки. Як пише видання, вони вирішили припинити роботу над фільмом, щоб "дати раду із цією трагедією".

За словами режисера, відразу після смерті дочки він намагався повернутися до фільму: "Мені здавалося, що повернення до роботи принесе користь, але за минулі два місяці я переконався, що потрібно вийти з проекту і проводити більше часу зі своєю сім'єю".

Отем - двадцятирічна дочка Снайдера від першого шлюбу. Усього режисер і його дружина Дебора виховують сімох дітей.

Фільм, який повинен вийти вже в листопаді цього року, доробить Джосс Відон, якого залучили до цієї картини, щоб він написав сценарій для додаткових сцен. Раніше повідомляли, що Відон перейшов з Marvel в DC, щоб зняти окремий фільм про Бетгерл. Тепер режисерові належить перезняти деякі епізоди і здійснити постпродакшн картини.

Головні ролі у фільмі виконують Бен Аффлек, Гел Гадот, Езра Міллер, Джейсон Момоа і Рей Фішер.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram