ГоловнаКультура

Засновник гурту Soundgarden наклав на себе руки (оновлено)

Кріс Корнелл повісився.

Засновник гурту Soundgarden наклав на себе руки (оновлено)
Крис Корнелл
Фото: apnews.com

Смерть вокаліста і засновника грандж-гурту Soundgarden Кріса Корнелла, який помер напередодні, розслідують як можливе самогубство, повідомляє ВВС.

У заяві представника Корнелла раніше говорилося, що його смерть була "раптовою і несподіваною", а її причини ще належить встановити.

За словами представника поліції Детройта, тіло Корнелла направлено на медекспертизу.

У поліції уточнили, що в поліцію про смерть вокаліста Soundgarden повідомили напередодні близько півночі за місцевим часом. Дзвінок надійшов від друга сім'ї музиканта, який виявив Корнелла лежачим на підлозі ванної.

"Друг сім'ї пішов перевірити, як у нього справи, і виявив його на підлозі у ванній. Тіло передали медичним експертам для визначення причини смерті. Інцидент розслідується як можливе самогубство", - додав він.

Вокаліст Soundgarden помер усього через кілька годин після концерту свого гурту в Детройті, створеного 1984 року, він випустив шість студійних альбомів. Візитною карткою і головним хітом грандж-колективу став сингл 1994 року Black Hole Sun.

Оновлено. Судмедексперти графства Уєн штату Нью-Йорк заявили, що Кріс Корнелл наклав на себе руки, передає ВВС.

"Причина смерті встановлена: самогубство через повішення. Повний звіт про результати розтину ще не завершено", - повідомив у четвер судовий патологоанатом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram