ГоловнаКультура

CBS зніме серіал про Шелдона з "Теорії великого вибуху"

Ніхто із зірок оригінального серіалу в зйомках участі не братиме.

CBS зніме серіал про Шелдона з "Теорії великого вибуху"
Джим Парсонс в образе Шелдона Купера
Фото: kinopoisk.ru

Телеканал CBS зайнявся розробкою серіалу, головним героєм якого стане доктор Шелдон Купер із популярного ситкому "Теорія великого вибуху".

Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Над створенням нового серіалу працюватимуть один з авторів сценаріїв "Теорії" Стів Морало, а також творці оригінального шоу Чак Лорре і Білл Прейді.

Шелдон Купер, людина великого розуму і нестерпного характеру, став популярним героєм завдяки блискучій акторській роботі Джима Парсонса. Нове шоу розповість про молодого Шелдона, а його формат нагадуватиме "Малкольм у центрі уваги".

Парсонс у спін-оф виступить як виконавчий продюсер. Ніхто із зірок оригінального серіалу в зйомках брати участь не буде.

Нагадаємо, ситком "Теорія великого вибуху" почали транслювати на каналі CBS у вересні 2007 року. Серіал розповідає про життя двох молодих талановитих фізиків Шелдона Купера і Леонарда Хофстедтера, їхню сусідку на поверсі - офіціантку й актрису Пенні, а також про їхніх друзів - астрофізиків Раджеша Кутраппалі й інженера Говарда Воловітца. Дія відбувається в місті Пасадена, штат Каліфорнія.

У січні актриса Маїм Бялік, відома за роллю Емі, отримала нагороду від кінокритиків Critics Choice Awards-2016. Її було відзначено як "Найкращу актрису другого плану в серіалі".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram