ГоловнаКультура

У Голлівуді перезнімуть "Короля лева"

Режисером ігрового фільму стане Джон Фавро, який зняв дві частини "Залізної людини".

У Голлівуді перезнімуть "Короля лева"

Студія Disney оголосила про плани перезняти відомий мультфільм "Король лев".

Режисером нової картини виступить Джон Фавр, пишет ZN.ua.

Ідея перезняти "Короля лева" з'явилася після успіху інших проектів студії, таких як "Малефісент", "Попелюшка" і "Книга джунглів". Режисером останньої також виступив Джон Фавро.

Студія також планує незабаром представити ігрову версію "Красуні й чудовиська", головну роль в якій виконає Емма Вотсон. Ще один запланований римейк - "Русалонька", кастинг на ролі в якій ще триває.

Нова версія "Короля лева" буде супроводжуватися тими самими піснями й мелодіями, які вперше з'явилися в оригінальному мультфільмі. Оригінальний мультфільм "Король лев" був випущений студією в 1994 році і став одним із найуспішніших мультиплікаційних проектів в історії, зібравши у світовому прокаті 968,6 мільйонів доларів.

Він був удостоєний премії "Оскар" за пісню Елтона Джона Can You Feel the Love Tonight і музику Ганса Ціммера. Крім того, саундтреки до фільму здобули дві премії "Греммі", а диск з ними був проданий накладом 14 мільйонів примірників. 

Нагадаємо, компанія купила Lucasfilm у 2012 році і тепер володіє правами на "Зоряні війни" - у студії обіцяють, що,  нові фільми всесвіту виходитимуть щороку.   

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram