ГоловнаПолітика

Україна заборонила російський телеканал "Улыбка ребенка"

В його ефірі транслювали несанкціоновану рекламу.

Україна заборонила російський телеканал "Улыбка ребенка"
Фото: smiletv.org

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення в четвер ухвалила рішення заборонити трансляцію в Україні ще семи російських телеканалів: "Улыбка ребенка" (нова назва - "СмайликТВ"), "Психология 21", "Охота и рыбалка", "Православная телекомпания Союз", Amazing Life, Look TV, "Мини Муви", "Настоящее Смешное Телевидение" і  Footschool TV.

Про це повідомила прес-служба Нацради.

Перші три покарано за показ несанкціонованої реклами, а в ефірі "Православної телекомпанії Союз" деякі спікери визнавали існування на території України так званої республіки "ЛНР". Решта телеканалів просто не здійснювали мовлення, тому виключені з переліку іноземних програм, зміст яких відповідає Європейській конвенції про транскордонне телебачення і законодавству України.

При цьому Нацрада дозволила трансляцію еротичного американського каналу Penthouse HD. Його можна буде дивитися вночі між 24-ю і 4-ю годинами.

Нагадаємо, наприкінці червня Національна рада відмовилася продовжувати ліцензію телеканалу "Гамма", який належить синам колишнього депутата Ради, лідера забороненої в Україні Комуністичної партії Петра Симоненка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram