ГоловнаКультура

Творець серіалу "Фарго" зніме серіал про Людей Ікс

Відгалуження знаменитого кіновсесвіту носитиме назву "Легіон"

Творець серіалу "Фарго" зніме серіал про Людей Ікс
Фото: EPA/UPG

Телеканал FX замовив перший сезон серіалу "Легіон", дія якого відбуватиметься у всесвіті коміксів Marvel про Людей Ікс.

Як повідомляє видання The Playlist, головним героєм серіалу стане син професора Ксав'є Девід Галлер. Його зіграє Ден Стівенс, відомий глядачам за роллю у серіалі "Абатство Даунтон".

Крім нього, в серіалі задіють Обрі Плазу, Джона Смарта і Рейчел Келлер. Створенням спін-офа займеться Ноа Хоулі, один із творців популярного серіалу "Фарго", який транслюють на тому ж FX. Як відомо, вихід третього сезону "Фарго" відклали на 2017 рік.

"Люди Ікс" - популярна кінофраншиза, заснована на всесвіті коміксів про мутантів, які живуть серед людей і володіють різними суперздібностями. Фільми серії почали виходити у 2000 році - режисером перших "Людей Ікс" став Браян Сінгер. У нульових вийшло три фільми про людей Ікс, а після п'ятирічної перерви франшизу відновили - у 2011 році вийшов "Люди Ікс: Перший клас" (реж. Метью Вон). Зараз у прокаті йде третій фільм з нової серії - "Люди Ікс: Апокаліпсис", режисером якого знову виступив Браян Сінгер. Головні ролі в останніх трьох фільмах грають Джеймс Макевой, Майкл Фассбендер, Дженніфер Лоуренс та інші.

Нагадаємо, що серіали Marvel йдуть на Netflix - стрімінговий сервіс встиг випустити два сезони "Шибайголови" і один "Джесіки Джонс".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram