ГоловнаКультура

У Києві проведуть День українського супергероя

Дітям розкажуть про героїв з українських казок

У Києві проведуть День українського супергероя

21 і 22 травня у Києві відбудеться День українського супергероя - великий дитячий фестиваль, на якому дітей познайомлять з альтернативою Бетмену і Супермену.

Як повідомляють організатори події, в рамках фестивалю учасники зможуть розфарбувати комікс на стіні, перевтілитися в героїв казок, створити власний талісман, подивитися ляльковий спектакль, послухати казкаря Сашка Лірника, взяти урок у боксера Віктора Постола, повчитися українським бойовим мистецтвам і взяти участь у майстер-класах .

Усі заходи в рамках фестивалю - безкоштовні.

Фестиваль відбудеться у ТЦ "Домосфера" (Столичне шосе, 101).

"День українського супергероя" - продовження проекту День української казки, який зібрав минулого року понад 1000 маленьких гостей, - розповідає організатор події Наталія Кравець. - Тоді серед десятків цікавих активностей найбільший захват у дітей викликала величезна розмальовка на стіні за мотивами українських казок. Тепер юні художники теж матимуть можливість проявити свої таланти - причому розфарбовувати вони будуть не аби-що, а справжнісінький супергеройський комікс про Чабанця висотою 1,5 метра і довжиною 10 метрів".

Для дорослих на фестивалі проведуть майстер-класи з казкотерапії від українських психологів і педагогів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram